Despre SEP Mobile SRL Brasov

Despre SEP Mobile SRL Brasov Accesorii GSM SEP Mobile SRL nu este doar o firma, este o echipa. Suntem un grup format din oameni tineri cu experienta de peste 10 ani in domeniul telefoniei mobile. Bazele firmei noastre s-au pus in anul 2002. Incepand din anul 2005, SEP Trading SRL a inceput sa se ocupe exclusiv cu comercializarea de telefoane mobile si accesorii GSM. In calitate de importator direct, am incercat si am reusit de la bun inceput sa aducem pe piata din Romania, marfa de calitate la cele mai bune preturi. Partenerii nostri externi sunt firme cu experienta bogata in producerea de accesorii GSM si distributia de telefoane mobile noi si second hand. Intr-un cuvant, suntem siguri ca va putem ajuta afacerea.

Cea mai importanta misiune a noastra este sa satisfacem dorintele clientilor nostri, sa le identificam nevoile si sa acoperim intreaga gama de accesorii GSM. De asemenea, ne preocupa in mod constant calitatea produselor. Suntem in permanenta legatura cu partenerii nostri externi pentru a ne asigura ca produsele care ajung la dumneavoastra sunt de calitate si la cele mai bune preturi de pe piata.

SEP Trading SRL şi-a creat o bună imagine datorită profesionalismului de care a dat dovadă în relaţiile cu partenerii si colaboratorii săi, dezvoltându-se împreună cu aceştia. Utilizatorilor produselor şi serviciilor SEP Trading le-a fost câştigată încrederea, fiindu-le dovedit neîncetat că, găsesc tot timpul un partener de încredere, serios, serviabil şi, nu în ultimul rând, foarte informat.

Va multumim ca ati ales sa colaborati cu noi si va asiguram ca nu veti fi dezamagiti !

            Echipa SEP Mobile
SEP Mobile: Accesorii GSM (importator direct China) si Telefoane


TRANSPORT GRATUIT

pentru comenzi cu valoare mai mare de300 RON